• 11.02.2017, 21:05

Ond Sirkel


 

 

                              

Jeg har fri onsdager og torsdager, som betyr at jeg har ?fri? fire dager i uken- dette er ikke bra for døgnrytmen min! Jeg har veldig problemer med å komme meg opp om morgenen, og er gjerne oppe i 11 tiden, hvis ikke enda senere. Det er den verste følelsen å ikke klare å våkne, og jeg blir oppriktig lei meg når jeg får så lite ut av dagene. Dette resulterer også at jeg faktisk er trøtt resten av dagen fordi jeg har sovet for mye. Jeg vet selvfølgelig at dette er et luksus problem for en student, men det er et problem! Jeg liker rutiner, men jeg sliter å stå opp tidlig når jeg ikke ?må?.

Jeg vet jeg må være selv disiplinert og lage mine egne rutinger, tvinge meg opp om morgenen og ikke legge meg alt for sent. Ikke ta meg feil, jeg er ikke et nattmenneske, sånne som er ?inspirerte? om natten. Jeg liker å legge meg relativt tidlig. Så det er rart at jeg fortsatt er trøtt på morgenen!

                                                                  
 

Æsj, jeg må prøve å ta meg sammen.

Ps kom gjerne meg tips til hvordan jeg kan fikse dette! Jeg er litt desp...

Nebula Macrocosm

12.02.2017 kl. 06:07
Kanskje prøve legge deg ennå tidligere? alltid sitti våken te mellom 4 og 8 om mårran jeg trenger mye søvn også. sove medisin funker da noen av dem ikke alle. sover du for mye blir du trøtt av det og.

Kristi Bruusgaard

12.02.2017 kl. 19:39
Nebula Macrocosm: Jeg kan helt klart prøve det! Jeg har mild sovemedisin, men jeg føler meg ikke uthvilt når jeg tar dem! Rart...
Kristi Bruusgaard

Search

Bloggdesign

hits