• 01.03.2017, 16:39

7 irriterende ting på bibioteket


Fortiden bor jeg som sagt nesten på biblioteket. I morgen har jeg min første midterm i statistikk. Det sier seg selv at jeg gruer meg sinnsykt og jeg cannot wait for at den bare skal være over. Uansett, tilbake til overskriften; det er en del ting jeg irriterer meg over når jeg sitter på biblioteket som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. Noen kjenner seg kanskje igjen?

 1. Folk som snakker i stillesonen. Er det noe mer irriterende enn det? Jeg sitter alltid i stillesonen, og det er alltid noen som snakker og hvisker med hverandre!
 2. Folk som hører på for høy musikk, slik at man kan høre det ut av headsettet. Jeg bare lurer på hvorfor folk setter seg i stillesonen, hvis de uansett skal høre på sinnsykt høy musikk. Litt contradicting?
   
 3. Folk som bruker mus! Jeg visste ikke at noen fortsatt bruker mus in this day and age, men det er det tydeligvis en del som gjør. Det skal ganske lite til for å irritere meg på biblioteket, og en av de tingene er den lille klikkelyden til musen.

   
   
 4. Kanskje det ikke er irriterende, men det er noe jeg syntes er utrolig flaut, er når føttene mine og h*n ovenfor meg kommer borti hverandre. Dette skjer med meg minst 3 ganger om dagen.Ingen sier selvfølgelig noe heller som bare gjør det enda kleinere.
   
 5. Folk som drikker sånne utrolig illeluktende energidrikker. Jeg syntes de luker så sykt vondt, og jeg tviler veldig på at de faktisk hjelper?
   
 6. Jeg blir veldig irritert og stresset av de som sitter ved siden av meg og rister desperat på benet eller holder takten med musikken i hele kroppen. Jeg syntes sånne bevegelser på sidesynet er så distraherende.
   
 7. Kanskje litt samme som den musen, men jeg blir veldig irritert når folk trykker veldig hard og fort på tastaturet sitt. Blir litt stresset.

Det er jo selfølgelig helt pointlesse ting når man tenker over det, men når man sitter inne i et stille rom så mange timer av døgnet, så kan selv det miste bli irriterende!

Love

Victoria Larsen

01.03.2017 kl. 16:51
Jeg håper du får en fin onsdag :-)
Kristi Bruusgaard

Search

Bloggdesign

hits