• 09.03.2017, 19:22

Sjenert


 

Jeg er en sjenert person, det har jeg alltid vært og det ligger i min natur. Jeg er også veldig self- aware og ser at jeg er sjenert, noe jeg syntes er en veldig dårlig egenskap. De siste årene har jeg derfor prøvd å break the pattern. Jeg tror man ikke kan gå fra å være sjenert til å bli en utadvendt person, men jeg er en firm believer på at man kan fake it until you make it! Jeg er flink å snakke med folk, ikke ta meg feil, men jeg sliter å komme inn i grupper og blir ofte hengene etter og litt utenfor, og det er faktisk ingen andres skyld enn min egen. I min quest på å bli et bedre menneske, og derfor mindre sjenert, begynte jeg først med å se hvordan jeg faktisk ser ut for andre mennesker: kroppsspråk. Det er en utrolig synlig ting som man kanskje ikke alltid tenker på, men sier veldig mye om deg som en person. Det å løfte blikket når du går et sted kan gjøre fantastiske ting for hvordan folk oppfatter deg. Jeg har også sluttet å fikle med fingerne, ta meg på halsen, ta meg i ansiktet generelt, siden dette er typiske sjenert utstrålinger. Jeg så en TED talk en gang om ?power- positions?, og hvordan man burde unngå å gjøre deg ?mindre?, og heller stå i ?større? posisjoner for å virke mer confident og satt sammen. Dette gjorde også noe med mindsettet mitt, og fikk meg til å føle meg mer selvsikker og litt mindre sjenert. Den andre tingen jeg har gjort er rett å ?late som? som jeg så fint liker å kalle det. Jeg ser nesten på meg selv som en skuespiller og tar på meg en bedre versjon av meg selv hvor jeg ikke er sjenert. Det funker faktisk. Jeg klarer å være utadvendt selv om jeg er sjenert, og det er ganske kult og åpner opp så mange dører. Det er selvfølgelig situasjoner hvor jeg fortsatt er sjenert, men det er en ongoing process som jeg alltid jobber med!

          

Over til noe annet, her i London har det særr vært sommervær i dag! Merker hvor mye bedre humøret mitt blir når det er sol. Ellers har jeg sittet på biblioteket mesteparten av dagen med gruppen min i statistikk. Vi har et excel prosjekt og rapport som skal leveres inn om 2 uker. Vi begynte i dag. Great.

Bildene over (fra mitt crazy gule bad) er fra mandag da jeg dro ut. Det var gøy og jeg trengte det etter den grusomme accounting midtermen... Var ute i går også, veldig bra musikk og stemning!

Love!

Victoria Larsen

09.03.2017 kl. 20:04
Så flott av deg å skrive om det! <3 klem

Kristi Bruusgaard

09.03.2017 kl. 22:09
Victoria Larsen: Tusen takk! <3
Kristi Bruusgaard

Search

Bloggdesign

hits