• 31.01.2017, 19:46

31.01.2017


                     
 

Dette semesteret har jeg en skikkelig messed up timeplan. Har fri onsdager og torsdager, som resulterer i veldig lange dager resten av uken. I dag var en av de, og jeg er akkurat ferdig på skolen. Det har derfor ikke skjedd så veldig mye spennende i dag, unntatt denne lille bathroom photoshooten jeg hadde mellom timene mine ;)

Håper alle har hatt en mer spennende dag enn meg.

 

  • 30.01.2017, 15:45

Dorm Life


Tenke jeg skulle vise hvordan jeg bor, siden mange er nyskjerrige! Jeg bor fortiden på dorm på campus. Her har jeg mitt eget rom og bad, som er utrolig deilig. Jeg deler 'flat' med fire andre, to jenter og to gutter.

 

                         

 

           

Jeg er ganske nøye på at rommet mitt må være ryddig, ellers så syntes jeg det er vanskelig å ha organisert hode, og gjøre lekser! Det skal sies at jeg er familiens 'rotehue' hjemme...

        

Etter å ha bodd en del på dorms gjennom livet mitt, kan jeg si at det å ha sitt EGET bad er en blessing from above.


        

Vi i leiligheten deler kjøkken. Det har sine fordeler og ulemper, mest ulemper egentlig. Det er næsty på en ny level, og vi får ofte kjeft av rengjørings arbeiderne...

Det var det! Nå skal jeg stikke en tur på biblioteket og gjøre litt lekser for i morgen.

Love Love

  

  • 29.01.2017, 21:00

Hårtips


                    

Etter en del bleking av håret opp gjennom årene sliter jeg med tørt, frizzy og flokete hår. Det kalkete vannet i London hjelper heller ikke! Jeg vil bare anbefale denne hårkuren som fortiden er min saviour - Kerastase Resistance Hårkuren. Jeg pleier å sove med den en gang i uken for maksimal reparasjon og våkner opp med deilig og ikke minst uflokete hår.

                                                            
                                                //så glamorøs ser jeg egentlig ut. Jeg sover med badehette for å beholde fuktigheten i kuren!
 

  • 29.01.2017, 18:31

Sunday Funday


                                          


Hei! Jeg har akurat kommet hjem fra biblioteket. Bildene er en ganske accurate presentation av moodet i dag. Det er dritt vær ute, og jeg merker hvor mye det påvirker humøret mitt. Er det noen andre som har det sånn å? Uansett, i dag har dagen gått med på lekser for den kommende uken. Jeg studerer business management, hvor alle fagene første året er obligatoriske. Fagene er tørre for å si det mildt  og jeg sliter med motivasjonen. Det skal sies at jeg hadde en hyggelig dag i går, da jeg dro på kino alene og så Hacksaw Ridge. En utrolig bra film, based on a true story!

Resten av kvelden skal jeg slappe av og spise litt ris og bacon #studentlife

Love Love

 

  • 28.01.2017, 18:00

Kristi Bruusgaard


                                                                 
 

HEI! Jeg heter Kristi og er 20 år gammel. Jeg har lekt med tanken om å starte en blogg i en god stund nå, men jeg føler jeg aldri har hatt tid eller et 'blogg-vennlig' liv, men fuck it, tiden er inne. Motivasjonen er på topp, og jeg gleder meg til å dele! Denne blogger kommer til å være mitt lille univers, hvor jeg holder dørene åpne i forhold til hva jeg poster. Jeg håper bloggen kan være inspirerende både for meg og deg! Jeg gleder meg til å gi et lite innblikk i livet mitt- og min relative uglamorøse hverdag i London, hvor jeg fortiden studerer. Ideer, kommentarer, ris/ros blir selvfølgelig tatt i mot med åpne armer! Det var det for nå tror jeg, jeg gleder meg til å komme i gang!

 

Love love love

Kristi Bruusgaard

Search

Bloggdesign

hits