• 28.02.2017, 12:00

Tassle


                               

                               

                               

De som kjenner meg vet at jeg bare går i svarte skinny jeans, det har jeg gjort i flere år nå. Det har liksom bare vært den eneste aktuelle buksen jeg har følt meg komfortabel og fin i. I det siste  har jeg sett utrolig mange med lysere jeans, i litt ?mom? style, og jeg syntes de er utrolig kule! Jeg var veldig usikker på om jeg kom til å se bra ut i dem, føler alltid at når jeg ser noe kult ut på andre, ser det dumt ut på meg. Jeg lette dødslenge etter en vintage levis 501 bukse på internett, men de er jo helt umulige å få tak i, i den rette størrelsen. Så jeg ble veldig glad da jeg fant disse buksene på monki da jeg var hjemme! Jeg føler meg SÅ kul og det gir meg en annerledes, litt mer vennlig look kanskje?

Ellers måtte jeg ta med meg disse øredobbene fra Ganni. Alle danske bloggere er jo frelst av sånne ?tassle? øredobber fortiden og jeg syntes de er så lekre!

Love

 • 27.02.2017, 13:50

Morning Run


   

Jeg pleide å være veldig aktiv da jeg var yngre, men så daffet det ganske mye av da jeg ble tenåring. Jeg har i hver fall ikke trent på no joke 2 år. Problemet mitt er at jeg kan være veldig gira i en uke, også blir jeg lei og umotivert. Det har sikkert noe med at jeg ikke har noe kondis eller muskler, som selvfølgelig gjør alt hardere og mer slitsomt. Jeg vil trene fordi jeg vil ha mer energi og jeg har hørt at det kan hjelpe til å deale med stress bedre. Jeg står som sagt over en veldig stressende periode av livet mitt akuratt nå, og håper at hvis jeg klarer å løpe et par ganger i uken, så kan det hjelpe litt. Vi har en kanal langs skolen som jeg løpte ved i dag, ganske peacefult.

Nå sitter jeg på biblioteket og leser statistikk. Skal begynne på accounting senere. Joy.

Love


 

 • 26.02.2017, 19:04

That time of the year


 

HEI! Nå er jeg tilbake i London igjen. Har akkurat pakket ut av kofferten i en fei, der var det ikke stort annet enn bøker og mat! Jeg har jo en utrolig stressende periode framover, egentlig fram til juni når jeg tenker på det. Men denne uken braker det løs med midterms og course work. Da er det deilig å slippe å stresse med mat, og jeg er jo en sucker for norsk mat. Bildene over viser hva min mobil en fylt opp med fortiden, bilder av bøker og skjermer ? sikkert noen andre som kjenner seg igjen?

God søndag! Jeg stikker straks på biblioteket...

Love

 • 24.02.2017, 18:41

Shopping og statistikk


     

Jeg dro til byen med mams i dag for litt shopping. Det er flaut, men jeg shopper faktisk veldig lite i London.  Min favoritt ting er å traske i Bogstadveien og Karl Johan med mams. Jeg fant litt forskjellige ting, blant annen en jeans som ikke er tettsittende og svart- det er sjeldent! Eller så har jeg startet på antibiotika i dag for et virus i halsen som har fått meg til å føle meg dritt de siste ukene. Jeg krysser fingrene for at jeg føler meg bedre snart!

Love love


 

 • 23.02.2017, 21:07

Vinterferie


                         

Hei! Har hatt en liten ufortjent pause. I dag har jeg vært på ski med paps igjen, denne gangen slalom! Det er utrolig lenge siden jeg har stått, men det er helt klart min favoritt sport. Pleide å stå sykt mye da jeg var yngre, men dessverre er det ikke så gode skimuligheter i London ;) Ellers leser jeg litt (for lite) og koser meg med familien! Mams er hjemme fra Marrakech, som er en blessing.

Denne uken flyr alt for fort forbi!

Håper dere koser dere i vinterferien!

Love love  

 • 20.02.2017, 21:11

Langrenn og Lekser


                        

Hei! Jeg har slitt helt sinnsykt med å komme i gang på leksene og puggingen. Jeg er utrolig demotivert, men jeg vet også at det å starte er det vanskligste. Uansett, jeg og paps tok oss en skitur(!) i dag. Tror jeg ikke har stått på langrenn på kanskje 3 år. Jeg har alltid hatet langrenn siden jeg var liten, og lovet egentlig meg selv at jeg ikke skulle stå mer etter jeg ble ?voksen?. Ikke så veldig Norsk, I know? Men i dag gikk det helt ok og det var hyggelig! Fikk også klarnet hodet litt og begynte å lese når jeg kom hjem igjen.

Håper dere har hatt en fin mandag! Nå skal jeg og paps se film!

Love love

 • 19.02.2017, 17:57

19.02.2017


Etter å ikke ha bodd hjemme på flere år er det noen ting jeg setter ekstra pris på når jeg først er hjemme. Jeg tror det er enkelt å ta ting for gitt når man bor med foreldrene sine, men å bo alene gir deg litt perspektiv på ting! Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det er å være hjemme igjen, selv om det bare er for en uke!

                       

                       
Ah levende blomser! Det er noe jeg aldri kjøper i London, men som er så utrolig koselig! Jeg fikk rosene av paps da jeg kom i går!

                       
Hjemmelagde rundstykker! ah en blessing from above! Dette er noe av det jeg savner aller mest når jeg er i London. Jeg hadde egentlig planer om å lage dem i London, men de selger jo ikke grove melsorter der! Helt sykt... bare hvitt mel.

                       
Stor seng! Ah har savnet sengen min skikkelig. Det er skikkelig kjipt å gå fra stor seng til enkelseng.

                       

Et fullt kjøleskap!

Jeg setter pris på å være hjemme! Alle burde appreciate sine surroundings.

Love love 

 • 18.02.2017, 15:10

HeathrowNå sitter jeg på at gaten min skal bli vist. Jeg var her 3 timer før flyet går? Typisk meg å beregne alt for mye tid? Det er veldig få mennesker her, har aldri opplevd null kø i security før! Det er helt sinnsykt mange som jobber i taxfree i dag, noe som gjør meg sykt stresset. Gjør alt for å ikke få blikkontakt med dem, siden da kommer de alltid å snakker med meg?. Så det ble dessverre ikke noe på meg i dag!

Snart hjemme!!

Love

 • 17.02.2017, 21:40

Pakking


Hei! Jeg har hatt en sinnsykt lang dag på skolen i dag. Det var helt ok, tror jeg faktisk skjønte noe i accounting i dag! Nå har jeg nettopp hatt en sen middag og er i gang med pakkingen, fordi jeg skal hjem i morgen!! Gleder meg veldig, selv om det blir mest lesing til midterms... Flyet mitt går ikke før 15.30ish, så jeg har god tid om morningen. Det er deilig! Hater å stå opp grytidlig for å reise. Jeg flyr også fra Heathrow aka min favoritt flyplass! Elsker taxfreen der, så jeg passer på å ha god tid så jeg kan titte litt.

Happy fredag!

Love

 • 16.02.2017, 20:11

mood


           

Sorry for så drittkjedelige innlegg fortiden, men sannheten er at livet mitt er bare sånn fortiden. Det skjer ingen ting bortsett fra skole og bibliotek! Noen andre som kanskje går gjennom den samme stress perioden som meg? 

 • 15.02.2017, 23:44

Late nights


                                              

Hei! Beklager for sen oppdatering, jeg kom netopp hjem fra biblioteket. Som sagt er jeg veldig stresset og har utrolig mye å gjøre. Jeg møtte min gruppe som jeg har et prosjekt med due i Mars, og det er mildt sagt krise. Er det bare meg som hater gruppearbeid? Spesielt når man ikke får velge gruppe selv! En av dem har aldri vært i noen timer, og har heller ikke kjøpt noen av bøkene. Love my life.

Håper alle har hatt en bra onsdag!

Love
 

 • 14.02.2017, 19:45

Valentines


                                    

Kjærlighet- det å elske og å være elsket, er en stor del av meg. Det er noe jeg alltid craver, og jeg sliter med å være fornøyd med bare meg. Jeg føler jeg alltid trenger mer, noen andre. Jeg har vært heldig og opplevd kjærlighet flere ganger. Hver gang føler jeg at han er the one, selv om det har vist seg å være feil alle gangene. Men jeg nekter å gi slipp på kjærligheten- fordi å oppleve det er det beste i verden. Den følelsen av å være elsket er ubeskrivelig. Den følelsen av å connecte med en person på et så personlig og dypt nivå er sjeldent, og burde bli verdsatt. Du trenger ikke noe annet når man er forelsket. Det er bare dere to. For meg er kjærlighet et drug. Det gjør meg lykkelig, en lykkefølelse jeg ikke kan oppnå alene.

I år er jeg alene på valentines day. Det er trist, selfølgelig, men det stopper meg ikke å feire kjærligheten. Jeg vet jeg kommer til å oppleve det flere ganger, kanskje når jeg minst venter det. Å være singel er greit, i år handler det derfor om self- love for min del.

Alt er love!

 

 

 

 • 13.02.2017, 18:12

Stress


               

I dag har midterm stresset hit me in the face. Jeg har egentlig hatt en ganske rolig semester så langt, kanskje litt for rolig. I mars har jeg 3(!) essayer due og to midterms, i fag jeg sliter veldig med. Neste uke er det heldigvis reading week, som betyr at jeg skal hjem! Det skal bli utrolig deilig å se mams og paps igjen, og ikke minst: spise god mat!!

Håper dere alle har hatt en fin mandag!

Love

 

 • 12.02.2017, 21:39

Villspor


 

                                             

Jeg er 20 år gammel, snart 21, og er på mitt første år av bachelor utdannelsen. Mange av vennene mine fra high school er på sitt tredje år allerede. Jeg skal ærlig innrømme at jeg føler meg litt gammel blant alle 18 åringene som jeg studerer og bor med. I fjor begynte jeg på en bachelor i New York, men fant fort ut at den skolen ikke var en bra match for meg. Jeg holdt ut hele året, og fullførte det, men jeg fikk ikke transfer credits og måtte derfor begynne ?på nytt? her i London.  Jeg gikk fra en veldig kreativ og kunstnerisk utdannelse i New York, til en ganske tørr og standard linje i England. Jeg er en person som aldri har likt skole spesielt godt.  Ikke ta meg feil, jeg har alltid gjort det jeg må og har fått bra karakterer, men jeg har aldri kjent meg igjen når folk sier at de syntes det de lærer er spennende og at de liker det. Skole for meg er stress, et helt utrolig stress faktisk som til tider oppsluker meg. Jeg tenkte at når jeg begynte på universitet så ville alt ordne seg og at det ville bli interessant og lettere å studere noe jeg faktisk liker. Men jeg finner meg selv utrolig demotivert, og drømmer meg ofte bort til et annet sted. Som alltid. Kanskje det bare er sånn at jeg ikke liker å studere generelt, og at jeg ikke kommer til å gjøre det. At jeg bare må bite tennene sammen og fullføre. Jeg har ikke lyst til å begynne på nytt igjen.

 

 • 12.02.2017, 19:13

Mammi


                                                

Det blir en del gratulasjoner her fortiden, men i dag er det morsdag og jeg hyller mamma! Mamma er min beste venn, og jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Selv om vi ikke bor sammen, snakker vi hver dag. Hun har evnen til å organisere tankene mine og å roe meg ned når jeg får mine ukentlige breakdowns over skole. Jeg tror faktisk jeg har blitt nærmere henne i de siste årene og jeg er veldig takknemlig for at vi har et så fint forhold. Jeg gleder meg til å reise hjem på lørdag og kose med henne i en hel uke!

Love Love!

 • 11.02.2017, 21:05

Ond Sirkel


 

 

                              

Jeg har fri onsdager og torsdager, som betyr at jeg har ?fri? fire dager i uken- dette er ikke bra for døgnrytmen min! Jeg har veldig problemer med å komme meg opp om morgenen, og er gjerne oppe i 11 tiden, hvis ikke enda senere. Det er den verste følelsen å ikke klare å våkne, og jeg blir oppriktig lei meg når jeg får så lite ut av dagene. Dette resulterer også at jeg faktisk er trøtt resten av dagen fordi jeg har sovet for mye. Jeg vet selvfølgelig at dette er et luksus problem for en student, men det er et problem! Jeg liker rutiner, men jeg sliter å stå opp tidlig når jeg ikke ?må?.

Jeg vet jeg må være selv disiplinert og lage mine egne rutinger, tvinge meg opp om morgenen og ikke legge meg alt for sent. Ikke ta meg feil, jeg er ikke et nattmenneske, sånne som er ?inspirerte? om natten. Jeg liker å legge meg relativt tidlig. Så det er rart at jeg fortsatt er trøtt på morgenen!

                                                                  
 

Æsj, jeg må prøve å ta meg sammen.

Ps kom gjerne meg tips til hvordan jeg kan fikse dette! Jeg er litt desp...

 • 10.02.2017, 20:02

Rikke 23!


                                        

I dag er det min søster, Rikkes bursdag! Hun blir 23 år, og det er en big deal! Jeg er selfølgelig utrolig lei meg for at vi ikke er sammen i dag. I går fant jeg faktisk ut at vi ikke har bodd permanent sammen på 6(!) år. Det er trist fordi Rikke er min beste venn. Vi snakker på telefonen hver dag, og jeg hadde dødd uten henne. Jeg er utrolig heldig som har en så god, snill og omtenksom søster! Jeg elsker henne mer enn alt annet.

Love Love

 • 09.02.2017, 23:02

Hangover


                                           

 

Det er veldig sjeldent jeg drikker for mye, og jeg har generelt ganske god kontroll når jeg er ute. Jeg kjenner meg selc. Innimellom, hwówever, går jeg på en smell, som det så fint heter. Ganske sikker på at alle gjør det innimellom?

Uansett, jeg har ligger straight out i sengen i hele dag. Jeg har vært så sykt dårlig. Begynner endelig å føle meg litt bedre nå, etter å ha spist litt ris med salt.

Det skal også sies at jeg pleier å være så 'forsiktig' fordi jeg har veldig dårlige hangover gener. Uansett hvor mye eller hvor lite jeg drikker, så merker je gdet veldig godt dagen etter. Jeg prøver derfor å gjøre alt for å forminske denne effekten.

Tenkte jeg kunne dele mine tips om hvordan jeg prøver å gjøre hangoveren litt bedre.

 • Jeg får veldig vondt i hodet dagen derpå hvis jeg har drukket vin, eller når jeg blander fler typer alkohol. Jeg prøver derfor å unngå vin og å holde meg til en type drink gjennom kvelden.
 • Jeg pleier å drikke vodka, og jeg har hørt at jo bedre merke vodkaen er, jo mindre hangover får du. Jeg vet ikke om dette er sant eller ikke, men jeg pleier å holde meg til Absolut, og unngår billigmerkene på supermarkedet.
 • Jeg prøver alltid å slutte å drikke kl 12 (noe jeg ikke gjorde i går;))
 • Jeg spiser alltid nattmat før jeg legger meg. Uansett om det er maccern eller om jeg lager pasta. Jeg tror det hjelper å 'soake up' alkoholen bedre.
 • Å drikke masse vann før jeg legger meg er også noe jeg har stor tro på.

Hvis noen har noen tips eller erfaringen med hangover, vær så snill å del dem med meg!

Love love

 • 07.02.2017, 22:20

Ja


 

Jeg er en person som ofte har sagt nei til ting fordi jeg er ?sliten? eller rett og slett ikke gidder. Dette prøver jeg å snu, på min vei til å bli et bedre menneske. Å si ja til ting åpner så utrolig mange dører, både personlighetsmessig og sosialt. Alle liker en som blir med på ting, og for all del foreslår ting. Det kan også skje mye uventet når du blir med på ting, som å møte nye mennesker, eller connecte med andre på en annen level. Det er en ting å være ?skole venner?, men en annen greie å henge etter skolen.

Å dra ut i London er en ting jeg syntes er utrolig gøy, man vet liksom aldri hva man har i vente! I går dro jeg ut med en vennegjeng. Burde jeg ha gjort det siden det var en mandag og jeg hadde 4 timer på skolen i dag? Nei. Gjorde jeg det? Ja. Angrer jeg? NEI! Jeg hadde det veldig gøy og har følt meg overaskende bra i dag.

Jeg oppfordrer alle til å si mer ja!

Love love

 

 

 

 • 05.02.2017, 16:48

05.02.2017


             

HEI! Sorry for no updates i går. Dagen ble tilbragt på biblioteket, også dro jeg ut på kvelden. Hadde det først veldig hyggelig på pre game hos venninnen min, før vi dro videre til ?Nest?. Det var helt ok der. De spilte bare house musikk der, som jeg syntes er ok å høre på i 5 minutter, men å danse til det i flere timer syntes jeg er kjedelig og repetitive. Føltes ut som om de spilte den samme sangen hele tiden! Det jeg også ikke liker er når folk står vendt mot dj?en, som om vi er på en konsert, noe vi ikke var. Det blir liksom en annen stemning. Uansett, jeg hadde fortsatt en hyggelig kveld, og var i seng relativ tidlig. Planen i dag er no plan!

Jeg pleier også å love meg selv å ta masse bilder når jeg drar ut, og det skjer aldri! Det er bare noe jeg ikke tenker på når jeg har det gøy? Skal bli flinkere.

LOVE

 

Kristi Bruusgaard

Search

Bloggdesign

hits