• 31.03.2017, 13:58

Hjemme


          

HEI! Nå er jeg endelig hjemme igjen. Det var en sykt slitsom reise i går, med 3 kofferter på slep i rush trafikken i London. Men jeg kom meg hjem og det er SÅ deilig. I dag har jeg tatt sol? og bakt rundstykker. Jeg tror jeg ikke kommer til å begynne med revision før på mandag. Føler jeg trenger et par dager av for å slappe av litt og bygge opp kreftene til å begynne.

 

 • 28.03.2017, 23:04

Hair talk


Jeg var 18 år da jeg fikk lov til å gjøre noe som helst annet enn å klippe håret mitt- unlike min søster som fikk lov fra da hun var 16? Uansett det tok ikke lang tid før jeg bleket det platinablondt. Det var selvfølgelig en lang prosess, med mange ulekre stages med mye oransje nyanser. Håret mitt ble helt sinnsykt tørt og ikke minst porøst av å bleke det. Jeg sliter fortsatt i dag med veldig flokete og slitt hår, selv om det er over et år siden jeg sluttet å bleke det. Jeg er nå i prosessen å vokse ut mitt naturlige hår.  Det har blitt langt til tross for at jeg klipper meg regelmessing. Fortiden har jeg begynt å bli lei, og har lyst med en forandring. Syntes kanskje det håret mitt har blitt litt for langt i det siste, som gjør det veldig flatt, til tross for at jeg pleier å ha mye volum. Jeg føler meg uansett skikkelig blass og kjedelig og at jeg på en måte har mistet 'glowen' min i det siste.  Vurderer å kanskje klippe en del av det? Ikke liksom skulderkort, men litt som bildene under. Da får jeg kanskje den forandringen jeg vil uten at det blir for drastisk. Ellers tenker jeg å tone restene av det blekede håret mitt kaldt. Da ser det nesten ut som min naturlige farge!

                

                

Dette ble et mye lengere innlegg enn jeg trodde...

 

LOVE

 • 27.03.2017, 22:11

Hay Fever


                  

Hei! Håper dere har hatt en fin mandag. Min dag begynte med en 9am time hvor jeg tenkte at jeg ikke orker å vente helt til lørdag å komme hjem. Jeg fikk derfor rebooket billetten min til torsdag i stede for! Så glad. Dager hjemme er så precious for meg. Ellers går jeg på noen pollen medisiner som gjør meg sinnsykt trøtt og spacet. Veldig irrirerende. Jeg tenker i hvert fall det blir en tidlig kveld for meg, men først skal jeg se den nye episoden av Big Little Lies på HBO!

LOVE

 • 27.03.2017, 00:56

Ubalanse


                   

Æsj, jeg hater når dette skjer med meg. Jeg klarer ikke å gjøre noe, jeg blir deppa, tenker for mye, leter febrilsk etter inspirasjon. Det er bare min skyld, det virker nesten ut som jeg noen ganger må ha litt down-time. Gå litt inn i meg selv. Jeg skulle ønske jeg kunne si at jeg har gjort masse denne uken, considering jeg har eksamener i mai, men jeg har gjort shit all. Utenom å feste alt for mye, som har resulter i mye soving og sløsing av dagene. Denne uken skal jeg prøve, eller ta meg sammen. Dette er siste uke før jeg reiser hjem på lørdag. Da skal jeg sitte å lese i 3 uker? Great. Jeg har også reagert kraftig på pollen de siste dagene og våkner hver dag med hovene øyne. Ser særr ut som shrek.

On a more positive note, jeg er gira for sommeren og tenker på det hver dag. 15 MAI. Søsteren min er også i Florida på spring break og jeg er så misunnelig. Slenger derfor med et bilde av henne fordi hun er mye kulere enn meg!

                                              
 

Love og sorry

 • 19.03.2017, 20:45

Søndag


      

Motivasjonen min går så mye opp og ned. Etter at jeg ble ferdig med de to courseworkene forrige uke, har jeg mistet all motivasjon. Denne helgen har jeg derfor gjort minimalt med lekser og kun vært et par timer på biblioteket i dag. Jeg jobber veldig dårlig når jeg ikke er under press. Når jeg ikke gjøre noe, så sliter jeg veldig med å få meg til å gjøre det. Selv om jeg har tatt meg ?fri? i helgen, merker jeg hvor urolig jeg blir. Det blir på en måte ikke fri, fordi jeg konstant tenker på de tingene jeg burde gjøre. En dårlig egenskap jeg har dessverre. Når jeg har slike rolige helger blir jeg også veldig rastløs og ensom egentlig. Så mye som jeg elsker å være alene, merker jeg hvor self- destructive jeg er mot meg selv alene. Alt for mange tanker som spiser meg opp. Det skal derfor bli ok med en ny uke i morgen! Vet jeg kommer til å angre på at jeg sier det omtrent i morgen.

 • 18.03.2017, 00:33

Rolig


                         

Sent innlegg i dag. Jeg har for første gang på en stund hatt en kveld uten helt alene, uten lekser og stress. Har begynt på en ny tv serie på hbo, Big Little Lies, den er sykt bra, og jeg har allerede sett 3 episoder! Min favoritt Aleksander Skarsgård er med i den og som er en stor bonus! I morgen tenke jeg å ta meg en liten tur inn til byen for litt shopping i oxford street.

Love
 

 • 16.03.2017, 16:10

Back on track


   

Long time no see. Sorry, men livet mitt har vært så sinnsykt kjedelig de siste dagene, at jeg tenkte jeg skulle spare dere for detaljene. Jeg har med andre ord bare vært på biblioteket ? imens det har vært mellom 16 og 18 (!) ute. Tragisk liv. Men, jeg har jobbet intenst med to coursework oppgaver, og nå er jeg snart ferdig med dem! Da har jeg ?bare? en gruppeoppgave igjen før jeg reiser i april. Deilig! Ellers har jeg funnet ut at jeg skal ha 6 eksamener på 11 dager. Great. Har sommerferie 15 mai da, så det er deilig. Det betyr at jeg får feiret bursdagen min allikevel!

I kveld skal jeg babysitte, det blir deilig å være litt i et hus og ikke bare på mitt lille rom!

Snart helg!

Love

 • 12.03.2017, 19:23

12.03.2017


         

Sorry for dårlig med oppdateringer i det siste! Jeg jobber intenst med noen essayer som er due i slutten av Mars! Orker ikke å procrastine any longer, blir så urolig og stresset av det, så det er det like greit og hoppe rett i det. Ellers har jeg løpt i dag tidlig langs elvebredden ved skolen, det er så fint der!

Happy søndag til alle!

Love

 • 10.03.2017, 20:03

Spring feeling


Ah våren har offisielt kommet til London og im lovin? it. Ellers har jeg hatt en kjedelig og lang dag på skolen og er på vei til biblioteket nå. Akkurat hvordan jeg liker å spende min fredagskveld på?

Love Love

 

 • 09.03.2017, 19:22

Sjenert


 

Jeg er en sjenert person, det har jeg alltid vært og det ligger i min natur. Jeg er også veldig self- aware og ser at jeg er sjenert, noe jeg syntes er en veldig dårlig egenskap. De siste årene har jeg derfor prøvd å break the pattern. Jeg tror man ikke kan gå fra å være sjenert til å bli en utadvendt person, men jeg er en firm believer på at man kan fake it until you make it! Jeg er flink å snakke med folk, ikke ta meg feil, men jeg sliter å komme inn i grupper og blir ofte hengene etter og litt utenfor, og det er faktisk ingen andres skyld enn min egen. I min quest på å bli et bedre menneske, og derfor mindre sjenert, begynte jeg først med å se hvordan jeg faktisk ser ut for andre mennesker: kroppsspråk. Det er en utrolig synlig ting som man kanskje ikke alltid tenker på, men sier veldig mye om deg som en person. Det å løfte blikket når du går et sted kan gjøre fantastiske ting for hvordan folk oppfatter deg. Jeg har også sluttet å fikle med fingerne, ta meg på halsen, ta meg i ansiktet generelt, siden dette er typiske sjenert utstrålinger. Jeg så en TED talk en gang om ?power- positions?, og hvordan man burde unngå å gjøre deg ?mindre?, og heller stå i ?større? posisjoner for å virke mer confident og satt sammen. Dette gjorde også noe med mindsettet mitt, og fikk meg til å føle meg mer selvsikker og litt mindre sjenert. Den andre tingen jeg har gjort er rett å ?late som? som jeg så fint liker å kalle det. Jeg ser nesten på meg selv som en skuespiller og tar på meg en bedre versjon av meg selv hvor jeg ikke er sjenert. Det funker faktisk. Jeg klarer å være utadvendt selv om jeg er sjenert, og det er ganske kult og åpner opp så mange dører. Det er selvfølgelig situasjoner hvor jeg fortsatt er sjenert, men det er en ongoing process som jeg alltid jobber med!

          

Over til noe annet, her i London har det særr vært sommervær i dag! Merker hvor mye bedre humøret mitt blir når det er sol. Ellers har jeg sittet på biblioteket mesteparten av dagen med gruppen min i statistikk. Vi har et excel prosjekt og rapport som skal leveres inn om 2 uker. Vi begynte i dag. Great.

Bildene over (fra mitt crazy gule bad) er fra mandag da jeg dro ut. Det var gøy og jeg trengte det etter den grusomme accounting midtermen... Var ute i går også, veldig bra musikk og stemning!

Love!

 • 08.03.2017, 15:08

Next level kjedsomhet


Vi i business management har en gruppechat som er flittig brukt hver dag, enten om det er spørsmål om fagene, morsome memes, klaging over lærere eller hvor mye vi kjeder oss i timene. Noen dager er den mer brukt en andre dager selvfølgelig. I går var alle slitene ;)  i tillegg til at vi hadde dobbeltime i statistikk og organisational behaviour, gruppechatten ble derfor brukt hele dagen på å sende hverandre BITMOJIES. Jeg er ganske sikker på at vi er et år etter alle andre når det kommer til bruken av bitmojies, men jeg sørget for at alle i gruppen skaffet seg deg i går.

Tenkte å vise dere et lite utvalg av hva som ble lagt ut i går. En veldig produktiv dag med andre ord!

       

                          

  

 

 • 07.03.2017, 19:17

Shit happens


                        

Hei! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra den siste klassen min i dag. Denne dagen har gått veldig sakte. Midtermen i går gikk dårlig. Det er lenge siden jeg har gjort det så dårlig på en test. Men men, det er ikke the end of the world. Jeg dro i hvert fall ut for å drown my sorrows. Det fungerte og jeg hadde en veldig hyggelig og gøy kveld.

Håper dere har hatt en bedre tirsdag enn meg!

Love

 • 05.03.2017, 16:21

Bib days


 

Åh, nå er jeg veldig klar for å bli ferdig med den siste midtermen i morgen. Den er i accounting som sagt, og jeg har strilest de siste dagene, i tillegg til å ha gjort masse øvelse quizzer online. Jeg vet ikke helt om jeg noen gang kommer til å føle at jeg er klar, men jeg begynner snart å bli så klar som jeg kan. Matte har aldri vært mitt sterkeste fag, men jeg prøver å bryte det mønsteret!

Happy søndag til dere alle!

Love
 

 • 03.03.2017, 20:32

Sjalusi


Jeg ga opp sjalusi for mange år siden. I Norge er det en greie, sikkert i sammenheng med janteloven, at folk er sjalu på hverandre. Jeg opplevde at når andre hadde suksess i livet, var ingen glade på deres vegene og de ble heller sjalu. Da jeg dro til USA for første gang, da jeg var rundt 13/14 år, opplevde jeg at amerikanerne var genuint glad på vegene. Uttrykket 'good for you' føler jeg har litt forskjellige meninger i Norge og Usa. I Norge er det sagt ironisk, mens i USA mener de det virkelig, fordi folk opplever bra ting, og det er bra!

Jeg har opplevd mye sjalusi både i England og i Norge opp gjennom tenåringsårene. Det er sikkert noe de fleste opplever, som jeg syntes er utrolig trist. Jeg husker at det største komplimentet jeg kunne få på vidregående på fester og sånn, var mest mulig stillhet, og stirrende blikk. Da visste jeg at det var fordi jeg så bra ut og at ingen ville gi meg komplementer fordi de var sjalu. Så innmari grusomt egentlig, når jeg tenker tilbake på det.
 

                           

Jeg bestemte meg raskt for at jeg ikke vil være en sjalu person, og prøver å gå imot de Norske og kanskje Engelske 'norms', og prøver heller å være litt mer amerikansk, litt mer glad for andre. Ikke ta meg feil, jeg blir fortsatt misunnelig, men det tror jeg er noe annet. Jeg gjør i hvert fal alt for å ikke oppfattes som sjalu. Jeg komplimenterer folk, jeg er glad når folk gjør det bra, og jeg stoler på folk. Den verste tingen i et forhold, syntes jeg personlig, er sjalusi. Jeg var litt sjalu da jeg var med min første kjæreste i England, da jeg var rund 15. Det skapte egentlig ikke noe annet enn uro og stress inni meg, i tillegg til unødvendige krangler. I mine senere forhold har jeg gitt helt slipp på sjalusi, og det er en sinnsykt deilig følelse. Det krever selvfølgelig mye mot og trust, men det er så mye bedre enn å være sjalu. Trust me!

Jeg oppfordrer alle til å gi slipp, og vær glade for hverandres suksess!

 • 02.03.2017, 16:17

1 down 1 to go


                         

HEI! Nå er jeg endelig ferdig med statistikk midtermen, den gikk overaskende bra! (håper jeg ikke jinxer meg selv nå) Det er utrolig deilig å være ferdig med den, selv om jeg har en til test på mandag i accounting. Nå skal jeg slappe av litt, før jeg begynner å lese igjen. Gleder meg veldig til å bli ferdig på mandag.

Ellers er det helt fantastisk vær her i dag, skikkelig vårvær! Jeg har planer å bestille hjem litt vårklær i dag. Treat yo self sier jeg bare.

Love!

 • 01.03.2017, 16:39

7 irriterende ting på bibioteket


Fortiden bor jeg som sagt nesten på biblioteket. I morgen har jeg min første midterm i statistikk. Det sier seg selv at jeg gruer meg sinnsykt og jeg cannot wait for at den bare skal være over. Uansett, tilbake til overskriften; det er en del ting jeg irriterer meg over når jeg sitter på biblioteket som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. Noen kjenner seg kanskje igjen?

 1. Folk som snakker i stillesonen. Er det noe mer irriterende enn det? Jeg sitter alltid i stillesonen, og det er alltid noen som snakker og hvisker med hverandre!
 2. Folk som hører på for høy musikk, slik at man kan høre det ut av headsettet. Jeg bare lurer på hvorfor folk setter seg i stillesonen, hvis de uansett skal høre på sinnsykt høy musikk. Litt contradicting?
   
 3. Folk som bruker mus! Jeg visste ikke at noen fortsatt bruker mus in this day and age, men det er det tydeligvis en del som gjør. Det skal ganske lite til for å irritere meg på biblioteket, og en av de tingene er den lille klikkelyden til musen.

   
   
 4. Kanskje det ikke er irriterende, men det er noe jeg syntes er utrolig flaut, er når føttene mine og h*n ovenfor meg kommer borti hverandre. Dette skjer med meg minst 3 ganger om dagen.Ingen sier selvfølgelig noe heller som bare gjør det enda kleinere.
   
 5. Folk som drikker sånne utrolig illeluktende energidrikker. Jeg syntes de luker så sykt vondt, og jeg tviler veldig på at de faktisk hjelper?
   
 6. Jeg blir veldig irritert og stresset av de som sitter ved siden av meg og rister desperat på benet eller holder takten med musikken i hele kroppen. Jeg syntes sånne bevegelser på sidesynet er så distraherende.
   
 7. Kanskje litt samme som den musen, men jeg blir veldig irritert når folk trykker veldig hard og fort på tastaturet sitt. Blir litt stresset.

Det er jo selfølgelig helt pointlesse ting når man tenker over det, men når man sitter inne i et stille rom så mange timer av døgnet, så kan selv det miste bli irriterende!

Love

Kristi Bruusgaard

Search

Bloggdesign

hits