• 08.04.2017, 22:59

Livstegn


                     

Hei! Jeg leser til jeg sprekker hver dag, derfor får jeg ikke blogget den neste tiden. Jeg sitter inne 24/7 og veksler mellom å lese og gråte.

Jeg kommer sterkere tilbake etter eksamnene mine!

Wish me luck!

LOVE

 

  • 03.04.2017, 15:11

Armbånd in the making


Hei! Håper dere har hatt en fin helg, det har i hvert fall jeg. Det er mandag og jeg er klar til å gå løs på revision for eksamnene mine. I dag går nok mesteparten av dagen til å planlegge og få litt oversikt over alle fagene, kanskje jeg får tid til å  begynne å lese litt på marketing i kveld.

                      

Uansett, jeg ville vise dere hvordan armbåndene jeg lagde ble! Jeg elsker å perle og jeg syntes de ble så lekre. Nå har jeg liksom mulighet til å lage armbånd som matcher alle antrekkene mine. De kommer nok til å bli enda finere når min hud blir litt mer sommerbrun. Skal selvfølgelig lage til venner og familie også! Jeg skal faktisk tilbake til panduro denne uken for å kjøpe flere farger.

         

         

  • 01.04.2017, 20:40

Flower Market


     

I dag har vært en deilig dag. Mams og jeg var en tur i byen for å kjøpe litt blomster og bare traske litt. Det var overaskende fint vær også! Ellers fant jeg noen utrolig fine armbånd på Eger, og tenkte jeg kunne prøve å lage dem selv! Derfor dro vi på panduro (<3) og kjøpte inn masse fine perler og tråder. Tenkte jeg kunne lage et eget innlegg om det!

Nå skal jeg snart på maccern. Mams og Paps har fest og jeg er banned?

Håper dere har hatt en fin lørdag!

     

Kristi Bruusgaard

Search

Bloggdesign

hits